Ansatte

Anders Frøstrup

Anders Frøstrup

er tømrermester, faglig leder og Timbers grunnlegger. Anders er også mangeårig lærebokforfatter i tømrerfaget, viden kjent for bl.a. bøkene Tømrerteori, Rehabilitering og for sin enorme kunnskap og engasjement for tømrerfaget.

Fredrik Hellberg Hagen

Fredrik Hellberg Hagen

er styreleder Timber. Han er dessuten prosjektleder og arbeidende formann på de største prosjektene våre.

Fredrik er tømrersvenn, men også i ferd med å videreutdanne seg på teknisk fagskole.

Henrik Kirk

Henrik Kirk

er vår hyggelige danske tømrersvenn fra Århus.

Han leder av og til byggeprosjekter, jobber i team med andre, er selvstendig på serviceoppdrag og innimellom også å finne på snekker- og rammeverkstedet. Han er en allsidig og dyktig håndverker med en lun replikk på på lur.

Jens Løge

Jens Løge

er tømrermester og en svært omgjengelig sørlending fra Arendal. Han har siden oppstarten av firmaet produsert og montert hundrevis av tømmerrammer og er en meget erfaren og dyktig tømrer.

Jonas Løvseth

Jonas Løvseth

er møbelsnekkersvenn etter å gått læretiden sin i Timber, og jobber til daglig på snekkerverkstedet. Han produserer og monterer alle slags møbler og interiører, men har også hoppet inn som tømrer på byggeprosjektene våre ved behov.

Jonas er en svært nøyaktig og dyktig håndverker som også tar på seg prosjektlederansvar i snekkerprosjektene våre.

Kristian Bonden Nysveen

Kristian Bonden Nysveen

er tømrersvenn i Timber etter å ha gått læretiden sin hos oss, og er en mann for fremtiden. Tross sin unge alder er han en voksen og oppegående tømrer som løser alle oppgaver han får på en utmerket måte.

Kris er dessuten Timbers breakdancer.

Kristian Edland

er tømrersvenn og jobber både som byggeplassleder, tømrer i prosjekt og av og til også med montering av tømmerrammene våre. Han har variert bakgrunn fra bl.a. entreprenørbransjen, og er et effektivt arbeidsjern på byggeplassen, men kan også er nøyaktig og pirkete når det trengs.

Lukas Nørstad

er nyansatt tømrerlærling og jobber på byggeprosjektene våre. Han er en selvstendig og oppegående ung mann som vil få spennende utfordringer fremover.

Martin Gaarder

er nyansatt snekkerlærling og har sitt daglige virke på snekkerverkstedet der han får rikelig med faglig utfordring av Øystein. Martin er dessuten på landslaget i undervannsrugby

Per-Øyvind Kamfjord

peroyvind

er møbelsnekkersvenn etter å ha gått læretiden sin hos oss, og jobber til daglig på snekkerverkstedet. Han er en nøyaktig og dyktig håndverker.

Petter Tande Sem

Petter T. Sem

er tømrermester og leder for tømreravdelingen i Timber. Petter er prosjektleder, gjør detaljprosjektering, tegning, byggesøknader og mye mer.

På fritiden bygger han eget hus og er dessuten en habil gitarist.

Pål Ekelund

Pål Ekelund

er tømrermester med lang og variert fartstid. Han er den nøyaktige som er vant til både presisjon og rasjonell produksjon – en man virkelig kan stole på.

Pål jobber vanligvis med produksjon og montering av tømmerrammer, men er jobber også ute på byggeplass og av og til også på snekkerverkstedet.

Sascha Böhme

Sascha Bøhme

er tysk tømrer, ingeniør og en habil og nøyaktig håndverker. Han har lang erfaring med økologisk byggeri i tillegg til at han har stor kompetanse og interesse for tømmerrammer. Sascha utfører også detaljprosjektering av våre tømmerrammer og trår til på snekkerverkstedet og overalt hvor det trengs.

Sindre Nauff

Sindre Nauff

startet i Timber som voksenlærling i tømrerfaget og har gått alle skrittene via tømrersvenn, byggeplassleder, prosjektleder og har endt opp som daglig leder i bedriften.

Sindre tar sammen med Fredrik og Thomas teknisk fagskole og er etter planen ferdig utdannet 2019.

Thomas Edland

Thomas Edland

er avdelingsleder for tømmerrammeverkstedet og leder produksjon og montering av de tunge trekonstruksjonene våre. Han er både prosjekleder, byggeplassleder og jobber i produksjon på verkstedet.

Thomas er tømrersvenn men videreutdanner seg på teknisk fagskole.

Thomas Ekenes

Thomas Ekenes

er tømrersvenn og jobber til daglig i Timbers ulike byggeprosjekter, som han av og til er byggeplassleder på. Han har også svennebrev i møbeltapetsering, noe han av og til får praktisert på snekkerverkstedet.

Thomas er Timbers viking og er høvedsmann på vikingskipet Gaia

Thorbjørn Kristiansen

Thorbjørn Kristiansen

er tømrersvenn og alt-mulig-mann. Han jobber både på tømmerrammeverkstedet og på byggeprosjektene våre. Thorbjørn har lang erfaring med ulike fagområder i byggebransjen. Han er en selvstendig håndverker med et godt smil og glimt i øyet.

Øystein Riksfjord

Øystein Riksfjord

er svenn i møbelsnekkerfaget og ansvarlig for snekkerverkstedet. Han er en flink, nøyaktig og ansvarsfull møbelsnekker, og arbeider først og fremst på snekkerverkstedet – men han gjør også god nytte for seg når han utfører tømrerarbeid.