Jonas Løvseth

Møbelsnekker

er møbelsnekkersvenn på snekkerverkstedet. Jonas er en svært nøyaktig og dyktig håndverker som også tar på seg prosjektlederansvar i snekkerprosjektene våre. 


Lukas Nørstad

Tømrerlærling

er nyansatt tømrerlærling og jobber på byggeprosjektene våre. Han er en selvstendig og oppegående ung mann som vil få spennende utfordringer fremover.


Martin Anderson Næset

Tømrerlærling

er tømrerlærling i Timber og er en dyktig og ansvarsfull kar som er godt over snittet interessert i tømrerfaget.


Per-Øyvind Kamfjord

Møbelsnekker

er møbelsnekkersvenn etter å ha gått læretiden sin hos oss, og jobber til daglig på snekkerverkstedet. Han er en nøyaktig og dyktig håndverker.


Petter Tande Sem

Tømrermester og daglig leder

er tømrermester og daglig leder i Timber. Petter er også prosjektleder, gjør detaljprosjektering, tegning, byggesøknader mm.


Pål Ekelund

Tømrermester

er tømrermester med lang og variert fartstid. Han er den nøyaktige som er vant til både presisjon og rasjonell produksjon - en man virkelig kan stole på.


Thomas Elvebø Edland

Tømrermester og avdelingsleder

er er tømrer, fagskoleingeniør og avdelingsleder for tømmerrammeverkstedet. Han leder produksjonen og montering av de tunge trekonstruksjonene våre. Han er både prosjekleder, byggeplassleder og jobber i produksjon på verkstedet. 


Thomas Ekenes

Tømrer

er tømrersvenn og jobber til daglig i Timbers ulike byggeprosjekter, som han av og til er byggeplassleder på. Han har også svennebrev i møbeltapetsering, noe han av og til får praktisert på snekkerverkstedet. 


Thorbjørn Kristiansen

Tømrer

er tømrersvenn og alt-mulig-mann. Han jobber både på tømmerrammeverkstedet og på byggeprosjektene våre. Thorbjørn har lang erfaring med ulike fagområder i byggebransjen. Han er en selvstendig håndverker med et godt smil og glimt i øyet.


Øystein Riksfjord

Møbelsnekker og avdelingsleder

er svenn i møbelsnekkerfaget og ansvarlig for snekkerverkstedet. Han er en flink, nøyaktig og ansvarsfull møbelsnekker, og arbeider først og fremst på snekkerverkstedet - men han gjør også god nytte for seg når han utfører tømrerarbeid.